Ужасни новини: Никълъс Кейдж се отказва от актьорската игра

20.04.2018, 09:00

Защо и как?

   
 
Ужасни новини: Никълъс Кейдж се отказва от актьорската игра

Точно както слънцето решава да покаже неуловимото си лице и духовете са на най-високото време, новините удрят, като направо ни заземяват: Никълъс Кейдж иска да прекрати кариерата си като актьор.

Никълъс Кейдж е - и това не трябва да се взима с пренебрежение- може би най-великият актьор в света , така че да се отрече от милионна публика, неговата индивидуална марка, която е невъзможно да се имитира, ще бъде мрачно събитие.

Той разкри плановете си за "Блас", когато говори за най-новия си филм Primal Той каза: "По отношение на продуцирането и режисирането, да, ще се връщам в производството. Моята компания, Сатурн Филмс, участва във всички филми, които правя сега.

"Режисурата е нещо, с което искам да се занимавам основно, защото в момента съм предимно филмов изпълнител.'' "Ще продължа да правя това още три или четири години и тогава бих искал да се съсредоточа повече върху режисирането".

За щастие, нещата може да са по-лоши - Кейдж не напуска изцяло индустрията, той все още ще прави филми, просто не е задължително пред камерата. Като такъв, се надяваме, че неговият труд ще продължи.

"Имам няколко причини, поради които искам да работя. Един от тях е, че съм очевидно честен, мога да бъда малко саморазрушаващ се, ако не се съсредоточа върху работата си. - Това е разликата между една бутилка вино и две бутилки вино.''

Съвсем релевантно, това трябва да се каже. Все пак, ще приемете ли това? Свят, без Никълъс Кейдж? Не звучи толкова забавно, нали?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ