Официално: Обявиха продължение на М3ГАН

19.01.2023, 10:43

Жестоко!

   
 
Официално: Обявиха продължение на М3ГАН
Източник: IMDB

Обявиха официално, че се работи по продължение на  хитовата лента "М3ГАН", която ще носи името "M3GAN 2.0". Universal планира филмът да дебютира по кината на 17 януари 2025 г.

Variety предава, че сценаристът Акела Купър се завръщ за продължението. Подробности за сюжета не са разкрити, въпреки че Алисън Уилямс, чийто герой помогна да се съживи образът на роботизираната кукла, ще се завърне за "2.0". Ще видим и най-добрата половинка на М3ГАН, изиграна от Вайълет Макгроу. Джерард Джонстоун режисира първия филм, но не е обявен режисьор за продължението.

"М3ГАН", съкращение от Model 3 Generative Android, дебютира по-рано през януари и спечели 30,4 милиона долара на вътрешния пазар през първия си уикенд, разбивайки очакванията.

Още преди филмът да се превърне вхит, продуцентите Джейсън Блум и Джеймс Уан публично изразиха желанието си да направят още един филм за кукли убийци.

Продукцията разказва за инженерка по роботика, изиграна от Уилямс, която дава AI кукла робот на племенницата си, koqto skyrbi за смъртта на родителите си. Нещата придобиват зловещ обрат, когато куклата става убийствена и почти непобедима.




   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ