Обзалагаме се, че няма да можеш да изгледаш тези филми докрай 5

28.04.2020, 09:00

Ние дори трейлърите не изгледахме докрай!

   
 
Обзалагаме се, че няма да можеш да изгледаш тези филми докрай

Така или иначе сме си у дома по цял ден, та можем да си правим филмови маратони. Този път сме подбрали за теб доста стряскащи продукции, които имат за цел да тестват нервите ти до краен предел.

Тези филми са толква брутални и тежки, че не всеки издържа да ги изгледа до край. Ти дали би се справил?

Сръбски филм (2010)

Бивш известен порно актьор се съгласява да участва във филм за възрастни за последно за огромен хонорар, който е достатъчен за да уреди живота му. Заснемането е много странно и постепенно ставаме свидетели на все по-бруталните игри на лудия режисьор.

Зеленият ад (2013)
Млади екоактивисти са изпратени в горите на Амазонка, за да предотвратят изсичането на дървета. Но в крайна сметка те са пленени от племе на канибали. Режисьорът на филма каза в интервю, че се опитва да накара хората да избягат от залата от ужас. Стивън Кинг е огромен фен на този филм.
Необратимо (2002)
По време на премиерата на този филм на кинофестивала в Кан, 250 души напускат залата, като някои от тях се нуждаят от медицинска помощ. Според сюжета главният герой търси мъж, изнасилил бременната му жена. В крайна сметка той брутално убива предполагаемия нарушител, като го бие с пожарогасител. Филмът използва почти неуловими нискочестотни звуци, които на физическо ниво предизвикват безпокойство у човек, както и леко гадене и замаяност.
Трябва да говорим за Кевин (2012) 
Бившата успешна писателка Ева живее сама и се опитва да разбере защо синът й Кевин е извършил ужасно престъпление. Тя си спомня как го е отгледала и как той е бил много странен още от раждането. В този филм почти няма кръв и насилие, но е много трудно да се гледа заради невероятния психологически стрес.

The Cement Garden (1992)

Психологически трилър, в който почти няма насилие, но в същото време e много зловещ. Mайката умира, а децата решават да я скрият от всички, за да не влязат в сиропиталище. Те скриват тялото на майката в мазето, циментират го и се опитват да живеят обикновен живот, сякаш нищо не се е случило. Но постепенно всички започват да полудяват.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ