Не много известни филми с участието на известни актьори 6

16.04.2020, 17:00

Колко са млади...

   
 
Не много известни филми с участието на известни актьори

Любимите ни актьори някога сa били много млади и тепърва изгряващи звезди. Подбрахме за теб не дотам известни филми с някои от най-популярните и обичани актьори.

Загубеняците (1979) с Бил Мъри


Първият филм с участието на Мъри е комедия за летен детски лагер. Той играе душата на компанията и помага на депресиран тийнейджър да повярва в себе си.

Highway (2001) с Джаред Лето


Двама приятели, изиграни от Джаред Лето и Джейк Джиленхол, тръгват на лудо пътешествие от Лас Вегас до Сиатъл с разбитата си кола. За това пътуване си има причина - героят на Лето спи със съпругата на опасен бандит, от когото сега трябва да бягат. По пътя се срещат с момиче и ексцентричен дилър на наркотици.

Защо тъгува Гилбърт Грейп (1993) с Леонардо ди Каприо и Джони Деп


Деп играе главната роля - младия Гилбърт Грейп, който живее в провинциален град без шанс да напусне, защото е принуден да се грижи за семейството си: майка, брат и две сестри. Лео е на 19 години. Той изиграва умствено изостаналия брат на Гилбърт и получава първата си номинация за Оскар за тази роля.

Объркани и непокорни (1993) с Матю Макконъхи, Мила Йовович и Бен Афлек


В първия ден на лятната ваканция ученици организират луди партита, търсят любов, пушат и говорят за своето бъдеще. 

Джони Суейд (1991) с Брад Пит


Брад Пит играе мъж, който мечтае да стане рок музикант и се изявява под псевдонима Джони Суейд, който създава в чест на стилните си велурени ботуши.

Произведено в Америка (1993) с Уил Смит


Сара, която е изиграна от Уупи Голдбърг, отглежда прекрасната си дъщеря Зора, която се появява благодарение на донор. Условията на Сара са били дарителят да бъде умен, хубав и най-важното - чернокож. След години се оказва, че донорът е бил бял и не особено умен продавач на автомобили. Уил Смит играе най-добрия приятел на Зора.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ