Най-добрите цитати от Джони Деп за честта, секса и трудните избори

09.06.2017, 14:00

Честит рожден ден, Джони

   
 
Най-добрите цитати от Джони Деп за честта, секса и трудните избори

На 9 юни един от най-великите актьори на новото време чукна 54 години. Надяваме се да продължава още дълги години да ни очарова. На него му желаем всичко най-хубаво, а вас черпим с неговите най-добри мисли. Наздраве. 

"Аз съм безчестен човек и в това отношение вие винаги можете да разчитате на мен. Друг е въпросът дали можете да разчитате на човек, който твърди, че е човек на думата."

"Първите пари, които спечелих, бяха от печатане на тениски. После продавах ръкавици. Закратко бях механик, а известно време обслужвах и градската канализация. Правил съм много неприятни неща в живота си."

"За Тим Бъртън съм готов на всичко. Дори да правя секс с духов инструмент."

"Имах огромния късмет да съм приятел с Елизабет Тейлър. Беше чест и удоволствие да седя с нея, а тя да пуши хашиш и да се кара като матрос. Тя винаги беше възхитителна."

"Мисля, че всички са психари."

"Хората казват за мен, че правя странни избори. Но за мен всичко е напълно логично. Моята слабост е, че се възхищавам на поведението на хората, на техните мотиви - на това, което се намира под маската"

"Няма такова нещо на света, заради което бих върнал и година от своята младост"

"Хората често ми казват: "Странен човек си ти, Джони, по-скоро приличаш на клошар, но винаги си спретнат и миришеш хубаво."

"Не знам как да се отпусна. Моят мозък просто не разбира как да го направи. Ако не съм зает, в главата ми се появяват страшни мисли и аз ставам много странен."

"Моето определение за свобода - простота и анонимност. Някой ден ще си ги върна. Знам го."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ