Най-добрите цитати от Ал Пачино за алкохола, славата и жените!

25.04.2017, 12:00

Легендата стана на 77 години

   
 
Най-добрите цитати от Ал Пачино за алкохола, славата и жените!

На 25 април легендарният актьор стана на 77 години. Пожелаваме му да продължава да ни радва още дълги години, а вас ще ви почерпим с неговите най-добри цитати.

1900492

Баща ми се е женил 5 пъти, а аз – нито веднъж. Излиза, че всички сме роби на навиците си.

Самолюбието е моят любим грях.

Моите слабости... нямам представа. Предполагам, че бих се затруднил да отговоря и на въпрос за силните ми качества. Предполагам, че са едни и същи.

1694326

Веднъж се усмихнах на едно момиче на улицата и тя ми извика: "Здравей, Майкъл". Сещате се Майкъл от "Кръстникът". С една фраза тя ме лиши от всичко, тя виждаше в мен някой друг.

Никога няма да забравя колко ми плащаха на първата ми работа – 12 долара на ден. Даваха ми една банкнота от 10 долара и две по един долар. Веднага разменях десетката на еднодоларови банкноти. Така плащах в баровете, а отдалече изглеждаше, че имам много пари.

1900491

Най-доброто чувство в света е между второто и третото мартини. Просто обичах как ми действа алкохола - ставах по-забавен, по-смешен и по-харизматичен.

70-те беше епохата на красивите мъже. После се появих аз.

Молих Господ за колело. После разбрах, че той работи по друг начин, затова откраднах колело и помолих за опрощение.

Жените! Как изобщо са създадени! Бог е бил истински гений. Коси... някога помирисвали ли сте парфюмирана гора от къдрици? Разбирате ме, просто ви се иска да заспите в тях и да проспите вечността. А устните... когато ги докосваш, чувството прилича на първата глътка вино, след като си преминал през пустинята.

1900496

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ