Малко известни филми с участието на прекрасната Марго Роби

03.07.2020, 09:30

Веднага ще ги гледаме!

   
 
Малко известни филми с участието на прекрасната Марго Роби

Любимата ни Марго Роби стана на 30 години и досега е участвала в хитове като "Вълкът от Уолстрийт" и "Имало едно време в Холивуд". През 2016 г. пък Марго се преобрази в невероятния образ на Харли Куин. Едва ли има човек, койтода не е гледал тези филми, но днес ще ти представим по-малко известни заглавия с нейно участие, които определено си заслужава да видиш.

Френска сюита

2235300

Това е романтична драма за Втората световна война, действието се развива в окупирана Франция. Главният герой е младо момиче, което се влюбва в немски офицер. Те са обединени от любовта към музиката: тя свири на пиано, а той е бивш композитор. Марго Роби играе поддържаща роля, нейният герой наема стая в къщата на главния герой.

Dreamland

2235302

Сюжетът се развива в Америка през 30-те години. 17-годишният Юджийн Евънс издирва банков обирджия (Марго Роби), за чиято глава обещават парично възнаграждение. Юджийн се надява да спаси семейната ферма от дълга, но в крайна сметка нищо не върви по план. Филмът е показан на Международния филмов фестивал Tribeca в Ню Йорк през 2019 г. 

Whiskey Tango Foxtrot

Това е луда история за журналисти, които са се заели да докладват от Афганистан и Пакистан през 2002 г. Филмът е заснет на базата на автобиографичната книга на журналистката Ким Баркер, така че е по истински събития. Въпреки факта, че филмът разказва за войната, има място за хумор и ирония, самият филм постоянно балансира на ръба на комедията и драмата.

Z for Zachariah

2235306

Това е напрегната драма в постпокалиптичен свят. Марго Роби играе 16-годишното момиче Ан, което успява да оцелее след ядрена война. Тя живее с кучето си във фермата съвсем сама, когато изведнъж среща още двама оцелели - и двамата мъже. В резултат между тях започва съперничество за последното момиче на земята. Тук няма много действия, така че цялото напрежение се дължи именно на актьорството.

Фокус

2235305

Престъпна мелодрама за двама влюбени един в друг измамници, изиграни от Марго Роби и Уил Смит. Има много готини планирани измами и още по-неочаквани сюжетни обрати.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ