Кой печели супер наградите от екшън-трилъра "Нито звук"?

17.04.2018, 18:00

Вижте кои са четиримата късметлии

   
 
Кой печели супер наградите от екшън-трилъра "Нито звук"?

На фаталния петък, 13-ти април, излезе спиращият дъха екшън-трилър "Нито звук". Преди да отидеш да го гледаш обаче провери дали не си сред победителите от нашата игра. Четирима късметлии ще спечелят одеяло за пикник или фенер от филма.

2050492

2050490

Попитахме ви:  Какви начини и средства би избрал за ежедневните си дейности и комуникация, ако знаеш, че издадеш ли звук, ще умреш? 

Ето и кои са победителите, дали едни от най-готините отговори:

Цветомира Златкова - печели 1бр. одеяло за пикник 

Телепатични (ако беше възможно, разбира се), с всичко друго се издава малко или много звук. Ако пишем, се чува драскане на химикалка или щракане по телефона/клавиатурата. Всъщност, според мен, все ще издадем някакъв звук, каквото и да правим, така че сме мъртви отвсякъде.

Гергана Цонева -  печели 1 бр. Фенер

Ще запожа на общуване чрез комбинация от числа - чрез писане на числа или чрез показването им с пръсти, като предварително ще се изработи система с това кое число или комбинация от числа какво точно означава. По този начин изключително лесно ще разменяме съобщения със закодирани в тях послания. Ще бъдем изключително бързи, тихи и ще останем живи, което е най-важното. В случаите. в които трябва да предадем съобщение пъти по-бързо, ще използваме очите - система с мигане и в комбинация със системата от числа.

Rumen Sokolov – печели 1бр. одеяло за пикник 

фенерче, молив и листа (но безшумно писане), писане на пясък, жестоноичен език

Stanislav Sheytanov – печели 1 бр. фенер

Бих се преместил в (или бих си направил) къща до водопад или река, за да може шума да заглушава издаваните звуци. Може направо някоя палатчица до Райското пръскало да си опъна и готово 

За филма:

В центъра на историята в екшън-трилър Нито звук  е четиричленно семейство – майка, баща и две деца, които живеят в пълна изолация в провинцията и единственият им шанс за оцеляване е като следват три прости на вид правила: не издавай нито звук; следвай пътеката или ще умреш; светне ли червено – бягай. Изключително трудна задача, която става невъзможна, предвид житейските обстоятелства, пред които се изправя семейството.

В главните роли във филма влизат носителката на "Златен глобус" Емили Блънт (Момичето от влака, Дяволът носи Прада, Looper: Убиец във времето), Джон Кразински (Офисът, Нещо назаем, Не е лесно, Момичето на отбора), Ноа Джуп (Райско кътче в ада) и Милисент Симъндс (Свят измислен, пълен с чудеса).

Режисьор е Джон Кразински, а сценарият е дело на Брайън Уудс, Скот Бек и Джон Кразински, по идея на Брайън Уудс и Скот Бек. Продуценти са Майкъл Бей, Андрю Форм и Брад Фулър. Изпълнителни продуценти са Сила Костас, Джон Кразински, Алисън Сийгър и Арън Янус. 

Трейлър на филма гледай ТУК

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ