Как щяха да изглеждат анимационните герои в реалния живот?  14 Виж всички снимки

01.12.2020, 17:00

Ужасяващо!

   
 
<p>Помниш ли любимите анимации от детството? Н<span>ие много добре си ги спомняме, но сега сме на път да разбием всички представи за едни от най-<span style="background-image: url(../img/wline.gif);">обичаните</span> герои от анимации и игри. </span>Австралийският дизайнер <a href="https://www.instagram.com/wilhughes3d/" target="_blank"><span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Уил</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Хюз</span></span></a> ги превръща в същества, годни да участват във филми на ужасите и същевременно убива всичко детско в нас.</p>

Помниш ли любимите анимации от детството? Ние много добре си ги спомняме, но сега сме на път да разбием всички представи за едни от най-обичаните герои от анимации и игри. Австралийският дизайнер Уил Хюз ги превръща в същества, годни да участват във филми на ужасите и същевременно убива всичко детско в нас.

Помниш ли любимите анимации от детството? Ние много добре си ги спомняме, но сега сме на път да разбием всички представи за едни от най-обичаните герои от анимации и игри. Австралийският дизайнер Уил Хюз ги превръща в същества, годни да участват във филми на ужасите и същевременно убива всичко детско в нас.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ