Известни актьори, които отказват да играят заедно

08.05.2020, 09:00

Изненадващо!

   
 
Известни актьори, които отказват да играят заедно

Във филмите може и да са първи приятели, но някои актьори не могат да се понасят помежду си в реалния живот. Нека видим кои са те:

Вин Дизел и Дуейн Джонсън "Скалата"

Тези двамата играха заедно във филма "Бързи и яростни", но не могат да стоят един на друг. Продуцентите правят всичко възможно, за да не се пресичат на снимачната площадка. Дуейн дори пише в социалните мрежи, че "някои от мъжете актьори в "Бързи и яростни 8 " са страхливци" с намеци за Дизел. В отговор Вин Дизел и Тирез Гибсън заявиха, че повече няма да им бъде позволено да играят заедно в. В резултат на това Дуейн Джонсън вече не участва в новите части на "Бързи и яростни" с Дизел, а вместо това се появи в спин-офът на Hobbs & Show с Джейсън Стейтъм.

Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

2227441

Те играят приятелки в "Сексът и градът" повече от 10 години и през цялото това време се преструват, че имат страхотна връзка в реалността. Но след излизането на втория филм, Паркър и Катрал признават, че изобщо не са приятелки. Според слуховете Ким не харесва това, че Сара получава по-голяма заплата. През 2018 г. братът на Катрал почива и Паркър изказва съболезнования в социалните мрежи, на които Ким отговаря категорично:

Нямам нужда от любовта или подкрепата ти през това трагично време... Майка ми попита днес: "Кога тази лицемерка ще те остави на мира?" Постоянните ти напомняния за съществуването ти са болезнено напомняне колко си жестока. Ти не си моето семейство. Ти не си ми приятелка.

Лина Хийди и Джером Флин

2227442

На снимките на "Game Of Thrones" Лина Хiйди (Церсей) и Джером Флин (Брон) никога не са се появявали заедно. Понякога дори изглежда абсурдно как във важна сцена Брон изведнъж се оттегля, за да пие вино. Това е така, защото Хийди и Флин имат кратка връзка, последвана от тежка раздяла. В резултат на това те пишат в договорите си, че не могат да бъдат в една и съща стая.

Ема Уотсън и Чанинг Тейтъм

Ема Уотсън се появи в ролята на себе си в комедията "Това е краят (This Is the End)". Във филма е трябвало да има съвместна сцена с Чанинг Тейтъм, но тя никога не е била заснета, а Ема веднага напуска и отказва да продължи да играе във филма. В тази сцена Тейтъм е полугола, а на актрисата ѝ става изключително неудобно. Самият Тейтъм влошава ситуацията като започва да се шегува и танцува брейк танц пред нея все така разголен.

Робърт Дауни Джуниър и Терънс Хауърд

2227444

В първия "Iron man" военният Тони Старк Роуди е изигран от Терънс Хауърд, но след това той е заменен от актьора Дон Чедъл. Според слуховете, Робърт Дауни Джуниър не може се справи с Хауърд. Това не е изненадващо, тъй като Хауърд преди има лоша репутация в Холивуд, като темпераментен и агресивен. Но все пка не го уволняват официално, а просто му намаляват хонорара осем пъти, след което той напуска сам.

Силвестър Сталоун и Ричард Гиър

Те трябвало да играят заедно във филма "Лордовете от Флетбуш" през 1974 г., но се сбиват на снимачната площадка. В резултат Гиър е уволнен от проекта. Причината за двубоя е повече от глупава - по време на обяда Гиър случайно разлива горчица по панталоните на Сталоун.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ