Играй с DIV.bg и спечели двоен билет за „Откачалка“

13.11.2020, 00:00

ВНИМАНИЕ! ОТКАЧАЛКА НАХЛУВА В КИНАТА НА ФАТАЛНИЯ ПЕТЪК, 13 НОЕМВРИ

   
 
Играй с DIV.bg и спечели двоен билет за „Откачалка“

Играта приключи! Победителя е Тихомир Борисов - той печели двоен билет за филма "Откачалка”.

 

Този ноември се оглеждайте за Откачалка – духовита и хаплива метафора за проблемите на тийнейджърите и трудностите на гимназиалния живот, в която неуверена в себе си ученичка разменя тялото си с безпощаден сериен убиец. 

17-годишната Мили Кеслър (Катрин Нютън, Секс накуково лято) е съвсем обикновено момиче, което се опитва да бъде себе си и да "оцелее" сред своите враждебно настроени популярни връстници в гимназията Блисфийлд. Но когато тя е нападната от Касапина (Винс Вон) – печално известния сериен убиец, върлуващ в града, нейните училищни тревоги се оказват най-малката ѝ грижа. Мистериозен древен кинжал става причина Касапина и Мили да се събудят с разменени тела и младото момиче влиза в надпревара с времето, за да развали проклятието, преди смяната да стане необратима и тя да остане завинаги в туловището на възрастния маниак.

Отговори на въпроса - На кой друг изключително популярен хорър хит е режисьор Кристофър Ландън?


 

Отговори с коментар под статията, тагни приятел, с когото искаш да гледаш филма, или ни изпрати своя отговор на games@novinitegroup.com и може да спечелиш двоен билет за "Откачалка".

Имаш време до 19 ноември. Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип и ще бъдат обявени на следващия ден в сайта div.bg и в официалната ни Фейсбук страница.

Условия, свързани с билетите: 

  • Билетите могат да бъдат ползвани в кино по избор на победителя от веригите Синемасити (www.cinemacity.bg) и Кино Арена (www.kinoarena.com). 
  • Билетите важат за периода от 20.11.2020г. до 06.12.2020г., след потвърждение от Организатора.
  • Двоен билет за филма "Откачалка" не може да бъде разменен за паричната му или каквато и да е друга равностойност. Печелившите нямат право да претендират за изплащането на левовата стойност на наградата.  
  • Организаторите не носят отговорност, ако в посоченото от победителя кино, в избрания от него ден и час, в които иска да ползва наградата, филмът "Откачалка" не се излъчва.

*Играта се организира от сайта Div.bg, който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД.

*"Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините" ЕАД, както и с официалните правила на играта.

***

Внимавайте! Откачалка нахлува само в кината от петък, 13 ноември.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ