Експерименталните късометражни филми, които ще разтопят мозъка ти

05.03.2020, 15:00

Нови сюрреалистични кошмари от Нийл Бломкамп

   
 
Експерименталните късометражни филми, които ще разтопят мозъка ти

Нийл Бломкамп е филмов режисьор, известен с филмите си "Сектор 9”, "Елизиум” и "Чапи”.

Той настъпи сериозно кино индустрията със "Сектор 9”. Интензивният, футуристичен, научен трилър удиви публиката и постави обществено значимия въпрос за политиката и расовите отношения. И въпреки, че следващите му произведения през 2013 и 2015 година не отстъпват по нищо на трилъра, Нийл открива нови пътища, по които да представи работата си пред света.

Тази година Бломкамп пуска "експериментални късометражни филми" под чадъра на нова продуцентска компания, наречена Oats Studios.

1941609

Тези филми са толкова нереални и завладяващи, поради високия концептуален терор, безпроблемните и впечатляващи специални ефекти и очарователните истории. Трудно е да не се зарибиш. "Rakka” определено ще те завладее. Той показва световен сблъсък с извънземната раса, където хората са роби и са на път да изчезнат.

1941610

В края на юни предстои да бъде пуснат филма Firebase, който изобразява мистериозно събитие, което се случва в окопите на Виетнам по време на войната.

Продуцентската къща няма намерение да забавя или спира дейността си, а ние с нетърпение очакваме поредния сюрреалистичен кошмар, от който мозъците ни ще се разтопят!

Вижте трейлъра на експерименталните късометражни филми тук.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ