Доминик Пърсел отново разбуни духовете с пост за шестия сезон на Бягство от затвора

26.09.2020, 10:00

Няма сърце този човек...

   
 
Доминик Пърсел отново разбуни духовете с пост за шестия сезон на Бягство от затвора

Актьорът Доминик Пърсел постоянно ни тийзва с информация за шести сезон в своя профил в Instagram. До момента нямаше нищо потвърдено, но той все ни убеждаваше, че сезон 6 ще има. Не се знае кога, но ще има.

За нов сезон на "Бягство от затвора" се спекулира още от 2017 година, когато FOX ексклузивно пусна сезон 5 от поредицата. В него стана ясно, че Майкъл Скофийлд е жив и общо взето е прекарал последни 7 години по затворите, представяйки се с чужди самоличности. Пета част бе заснета в Близкия изток и този път историята разкри много интересни подробности за някои от главните герои.

Но колкото и да беше сигурен Пърсел за бъдещото заснемане на шестия сезон, пандемията от коронавирус доста забави нещата. 

Но сега нека си дойдем на думата. Истината е, че официално потвърждение няма...

Да, на 22 септември Доминик ни шашна с поредната си публикация в Instagram. Този път, чрез нея той потвърждава или опровергава различни слухове - той е стар, но не е плешив, сезон 6 ще се състои и той не харесва хора. Като верни фенове, ние ще си чакаме официалното потвърждение от FOX. И не, че съмняваме в думите на Пърсел - вЕрваме му!

2249216

Но ще видим ли пълния актьорски състав в този прословут нов сезон?

Засега е ясно, че "двамата братя" ще се завърнат в обичайните си роли на Линкълн Бъроуз и Майкъл Скофиилд. Предполага се, че ще видим и любимците ни като Стотачката, Сукре и спорния образ на T-bag. Само дано и Сара да е там, че иначе няма да гледаме, ей!

Какъв би бил сюжетът на сезон 6?

Както видяхме в края на петия сезон, най-накрая любимите ни персонажи получиха щастливия край, който чакахме от 12 години. Но въпреки това, през 2017 г. Уентуърт Милър посочи, че Майкъл може и да е у дома си, но все още не е намерил душевен мир. И мислите за криминалното минало явно вечно ще го преследват.

Нямаме търпение шестият сезон да стане реалност и искрено се надяваме, че няма да прецакат историята, опитвайки се да я продължат. Но каквато и боза да е, ще се радваме да видим любимата си банда отново заедно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ