Децата актьори, които се провалиха като възрастни

08.07.2020, 09:30

Много жалко!

   
 
Децата актьори, които се провалиха като възрастни

За едни детството е безгрижна игра, но за други се изразява в дълги дни на снимачната площадка без никаква почивка. Докато ние сме гледали детски филмчета по цял ден, някои деца са били принуждавани да работят и за родителите си те са били просто източник на печалба.

Ето защо се провалиха любимите ни деца актьори:

Маколи Кълкин

2236174

Ролята във филма "Сам вкъщи" му носи огромен успех и много пари, но славата изиграва лоша шега на актьора. Бащата на Маколи иска той да продължи да се снима във филми и поиска милиони от филмовата компания за работата на сина си, а същевременно майка му иска детето да си почине от постоянните снимки.

На 16 години Кълкин се отдалечава от родителите си, спира да се снима във филми и дълго време нищо не се знае нищо за него. На 24 той е арестуван за притежание на наркотици, а на 32 Кълкин итва да се самоубие. Сега понякога прави реклами и на всеки няколко години се появява в епизодични роли.

Линдзи Лоън

2236173

В самото начало на кариерата си Лоън често играе главни роли във филми, което й донесе голяма популярност. Днес никой не я е забравил, но от сладко момиченце Линдзи се превърна в скандален човек. Актрисата е арестувана няколко пъти за шофиране в нетрезво състояние или изпратена на рехабилитация.

Мнозина смятат, че майка ѝ е виновна за проблемите на психичното здраве и зависимостта на Лоън. След няколко успешни филма, тя става неин мениджър и я кара да работи много.

Джейк Лойд

2236175

През 1999 г. десетгодишният Джейк играе ролята на малкия Анакин Скайуокър във филма "Междузвездни войни: Епизод I: Призрачната заплаха". Това му носи не само голяма популярност, но и проблеми: феновете на сагата започват да го заплашват, а самият Лойд е уморен от постоянни интервюта. На 12 години той обявява, че повече няма да участва във филми.

Преди пет години Лойд имаше инцидент и беше задържан. По-късно майка му каза, че Джейк страда от шизофрения и става неконтролируем без хапчета. Оттогава той е редовно в психиатрични клиники.

Мара Уилсън

2236176

Като дете актрисата участва във филмите "Матилда" и "Чудота на 34-та улица", но след снимките решава да се върне в училище. Когато Уилсън е готова отново да действа, режисьорите обиждат външния ѝ вид поради факта, че тя вече не е сладко дете. На 13 г. Мара изоставя актьорската си кариера. Сега тя пише статии и пиеси.

Едуард Фърлонг

2236172

На 13-годишна възраст Едуард Фърлонг получава ролята на Джон Конър във филма "Терминатор 2", който му носи световна слава. Малко по-късно, на 21-годишна възраст, той участва в известния филм "Американска история X" заедно с Едуард Нортън, но по-късно актьорската му кариера тръгва надолу. Феърлонг започна да има проблеми с наркотиците и алкохола, затова в продължение на много години не е участвал във филми.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ