Дейвид Аркет прави убийствено завръщане в "Писък 5"

25.05.2020, 13:00

Кой още ще се включи?

   
 
Дейвид Аркет прави убийствено завръщане в "Писък 5"

Емблематичният сериен убиец Призрачното лице се завръща и води известни лица със себе си! Близо десетилетие след като"Писък 4" се появи по кината през 2011 г., най-новата част от емблематичния франчайз вече е в действие. И, най-важната част от уравнението бавно се събира, а именно актьорският състав.

Франчайзингът премина през дълъг списък от известни личности през годините и изглежда, че "Писък 5" ще събере всичките ни любими! Дейвид Аркет вече е заявил официално своето участие, а Нев Кембъл разкри, че "води разговори" за завръщането на Сидни Прескот.

Аркет е единственият официален член на актьорския състав засега, като новината за завръщането му се появи на 18 май. "Ще се радвам се отново да играя Дюи и да се събера отново със своето филмово семейство" - казва той в изявление. "Писък" бе толкова голяма част от живота ми. С нетърпение очаквам да почета наследството на Уес Крейвън."

Ами Матю Лилард?

2229722

Лилард е известен с ролята на Стю Мачър в първия филм, където героят му бе убит от Сидни Прескот. Но в интервю за Entertainment Tonight, актьорът разкри пикантна новина, която навежда на мисълта, че отново ще го видим в тази роля.

В очакване сме да разберем кой още ще се включи в актьорския състав. А дотогава ще си направим маратон с предишните 4 части на филма!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ