4 провала на Apple, за които никой не говори  4 Виж всички снимки

01.04.2020, 09:00

Я да ги видим сега!

   
 

Стив Джобс би казал, че грешките ни помагат да растем или пък, че който само, който не е паднал, не се е изправил. Но когато грешката е очевидна, няма как да я прикрием с поучителни фрази. Тук ще видиш 4 примера за това как Apple все пак не са перфектни във всичко и имат продукти, които не се радват на никакъв успех.

Macintosh TV

През 1993 г. Apple пуска телевизионен компютър. Той има памет от 8 MB и в същото време върху него можеш да правиш само едно нещо: или да гледаш телевизия, или да използваш компютър. Това съкровище обаче струва 2099 долара.

Twentieth Anniversary Macintosh (TAM)

През 1997 г. Apple пуска компютър с телевизионен тунер, LCD дисплей и озвучителна система. Тя струва 7499 долара. Много безсмислено да се пусне G3 Power Macintosh през същата година, в която се предлага подобен артикул, но за 1599 долара.

USB мишка

Тази мишка от 1998 г. се оказва много неудобна - твърде малка и с кръгла форма, което е изключително дразнещо за онези, които я използват.

iPad 3

iPad 3 се продава само през едната половина на 2012 г., заради големите горещини. А при продажбите в Австралия Apple единствено губи пари. Дори ги съдят, че 4G не работи там. Оказва се, че австралийският мобилен оператор е имал различна честота на предаване.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ