Създадоха джаджа, която се бори с преждевременната еякулация

10.01.2022, 15:00

Спасени сме!

   
 
Създадоха джаджа, която се бори с преждевременната еякулация

Нак-накрая учени откриха ключа към женското щастие. По време на на изложението за потребителска електроника в Лас Вегас, беше показан "пластир", специално проектиран да спре преждевременната еякулация.

Джаджата, наречена "Morari" се монтира между скротума и ануса на мъжа по време на полов акт. С натискане на бутон може да премахне желанието за еякулация и да подобри сексуалното представяне.

2341403

"Преждевременна еякулация е най-честата мъжка сексуална дисфункция и се среща при 30% от мъжете. Morari Medical използва наука за възстановяване на доверието в сексуалното здраве. Нашата мисия е да използваме най-новите технологии, за да преосмислим контрола на кулминацията и да служим на милиони мъже, за да доставяме удоволствие, да повишаваме самочувствието и да живеем пълноценен, здравословен сексуален живот." - сподели Джеф Бенет, главен изпълнителен директор и основател на Morari Medical.

Пластирът се свързва с приложение за смартфон, което може да бъде свързано или от лицето, което го носи, или от неговия партньор. Позволява на потребителите да увеличат или намалят нивото на стимулация, което се отделя от устройството.

2341402

Самата джаджа съдържа малка батерия, Bluetooth предавател и модул за безжична трансдермална електрическа невромодулация (TENS). Това доставя малки електрически импулси до чувствителната област по същия начин, както бременните жени използват TENS машина за облекчаване на болката по време на раждане. Прекъсвайки сигналите от мозъка на мъжа, устройството би трябвало да забави началото на еякулацията.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ