Супер яки джаджи, с които да преоткриеш хобитата си

14.05.2020, 09:30

Сега му е паднало!

   
 
Супер яки джаджи, с които да преоткриеш хобитата си

Въпреки, че извънредното положение отмина, в момента е обявена извънредна обстановка, което значи, че все още нямаме пълната свобода да правим, каквото си искаме. И макар от тук нататък да падат все повече забрани, вероятно ще се наложи да прекараме още известно време у дома, поне доколкото е възможно това. Имаш още един месец на разположение, за да развихриш хобитата си и да научиш нови умения.

Това ще се случи, благодарение на страхотните джаджи, които сме ти подбрали.

Полимерна глина

2228262

В детството правехме формички от пластилин. Сега можеш да се научиш как да го направиш сполимерна глина. Хубавото тук е, че след като оформиш избраната от теб фигурка, слагаш я да се пече във фурната и по този начин запазва формата си. Можеш да направиш поставка за някой твой любим предмет, да изработиш обеци за жена ти или пък разни фигурки за детето.

Микрофон

2228264

Такъв тип микрофон се свързва с компютър чрез USB и записва гласа ти, почти като в професионално студио. Микрофонът перфектно предава звука и неутрализира ехото и шума в стаята. Може да запишеш пъряи си влог за YouTube или пък да започнеш подкаст. Ако искаш пък се запиши как пееш песента от "Титаник" и я пускай записа на жена си за добро утро.

Рисуване по номера

2228263

Ако искаш да рисуваш, но много дълго време не си хващал четки и бои, тогава за начало можеш да си купиш комлект за рисуване по номера. Това е нещо като оцветяване за възрастни с платно и маслени бои. Зоните с различни нюанси са маркирани върху платното, което трябва да бъде боядисано с бои, маркирани със същия номер. Такива неща действат много успокояващо. Комплектът включва бои, четки, платно и дори куки за окачване на шедьовъра. Размерът на картината е 50x40 cm.

Тенис

2228265

Това е държачът, към който е прикрепена еластичната тенис топка. Държачът трябва да се напълни с вода, за да застане здраво на мястото си. Така можеш да тренираш удар от стена на улицата или дори у дома. Когато ни бъде позволено да се събираме с приятели в големи компании, ще бъде възможно да организираме тенис турнири, в които определено играта ще бъде оспорвана.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ