Страхотни програми за видеоразговори, които не те обвързват с профил в социални мрежи

10.04.2020, 09:00

Идеално!

   
 
Страхотни програми за видеоразговори, които не те обвързват с профил в социални мрежи

Хората масово са си по домовете и срещите с приятели и роднини се извършват онлайн. Но хората, които не искат да се регистрират в социалните мрежи осъществяват връзка само по телефона. Имаме нещо точно за тези хора, които не искат да се обвързват с Facebook. В мрежата има десетки готини приложения и сайтове, чрез които да водиш видео чатове с всички хора, които би искал.

Ето кои са те!

Jitsi meet

Максимален брой хора: 75

За да го използваш, няма нужда да се регистрираш и да попълваш никаква информация за себе си. Има го както за десктоп, така и iOS и Android. Освен аудио и видео разговори в Jitsi, можете да гледате видеоклипове в YouTube заедно и да излъчвате разговора си там на живо. Едновременно с видеообаждане можеш да разговаряш и създаваш и редактираш файлове с други участници в уеб редактора на Etherpad.

Cisco WebEx Meetings

Максимален брой хора: 100

Използва се предимно за обучение и работа, счита се за услуга за уебинари. Всички участници трябва да се регистрират. От допълнителните функции предлага споделяне на файлове Word, PowerPoint, Excel.

Houseparty

Максимален брой хора: 8

Както подсказва името, тази услуга е по-подходяща за онлайн срещи с приятели, а не за учене или работа. Трябва да се регистрираш и да изтеглиш приложението на десктоп, iOS или Android. Има вградени игри, викторини на различни теми и игра с рисуване.

Discord

Максимален брой хора: 10

Discord е създаден като гласов чат за геймърите, но сега той поддържа функцията на групови видео разговори. Не е необходимо да изтегляш програмата, можеш да започнеш повиквания от прозореца на браузъра, но трябва да се регистрираш. Има функция за споделяне на екрана.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ