Instagram vs реалност: Инфлуенсъри едишън  20 Виж всички снимки

28.07.2020, 17:00

Не се спряхте, бе ей!

   
 
<p>В социалните мрежи се появи <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">страничка</span> на име <a href="https://www.instagram.com/beauty.false/?hl=en" target="_blank">Beauty False</a>, която разкрива истинския външен вид на някои от най-известните <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">инфлуенсъри</span> в момента. някои са си добре и без 5 тона обработка и операции, но други просто са си за затвора... Никога не вярвай на това, което виждаш в социалните мрежи.</p>

В социалните мрежи се появи страничка на име Beauty False, която разкрива истинския външен вид на някои от най-известните инфлуенсъри в момента. някои са си добре и без 5 тона обработка и операции, но други просто са си за затвора... Никога не вярвай на това, което виждаш в социалните мрежи.

В социалните мрежи се появи страничка на име Beauty False, която разкрива истинския външен вид на някои от най-известните инфлуенсъри в момента. някои са си добре и без 5 тона обработка и операции, но други просто са си за затвора... Никога не вярвай на това, което виждаш в социалните мрежи.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ