5 същества, които могат да изскочат от тоалетната 2

От вашата тоалетна

   
 
5 същества, които могат да изскочат от тоалетната

Всеки иска стабилност в тоалетната. Защото тоалетната чиния е сакрално място за всеки един човек. Tам, така да се каже, се случват фундаменталните за деня практики и действия. И именно на това толкова съществено място, в което трябва да се чувстваме възможно най-уютно, може да изскочи нещо. Ето какво. 

1. Плъх

Една лондончанка седяла на тоалетната си, когато била захапана от нещо. Когато станала да погледне, тя с потрес съзряла голям черен плъх. Като допълнение други черни плъхчета започнали да излизат от канала. Тя затворила капака на тоалетната и се качила отгоре, за да удържи инвазията до пристигането на полицията.

2. Змия

1598588

Мъж от Израел бил ухапан по пениса докато си бил възседнал трона. Можем да кажем, че донякъде е имал късмет, тъй като змията не била отровна. Все пак прекарал нощта в болница.

3. Жаба

Руската преса пише, че нашествието на жаби през тоалетната в централна Русия се явява доста притеснителен проблем. Те не са опасни, но е факт, че са притеснителни.

4. Белка

 

В училище в Одеса извикали спасители, след като станало ясно, че в тоалетната се е замъкнала белка, която много уплашила едно момиченце... не е нужно да разказваме как. Всички били спасени, но денят бил съсипан.

Как влизат там?

Всички животни влизат по сходен начин. За да ви отговорим сме ви приготвили ужасяващо клипче.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ