"Трансформърс: Ера на изтребление" - за истинските фенове  10 Виж всички снимки

27.06.2014, 16:50

Четвъртата част е още по-мощна и зрелищна

   
 

Днес е световната премиера на "Трансформърс: Ера на изтребление" и всички истински фенове на поредицата вече са се сдобили със своите билети. Ние пък добре ви подгряхме с нашата специална тематична игра "Трансформсловица", така че черешката на тортата е истинското кино изживяване.

1321700

Четвъртият филм "Трансформърс" се пренася в бъдещето спрямо предишните три. Затова и човешките персонажи са нови. В главната роля са Марк Уолбърг (Кейд Йегер), Никола Пелц (Теса Йегер), Джак Рейнър (Шейн Дайсън), Стенли Тучи (Джошуа Джойс) и др. Разбира се, откъм трансформъри всичко си е наред - Оптимус Прайм и Бамбълби са налице, както и още няколко техни съмишленици. Десептиконите също са се сдобили със "свежа кръв", а към участниците се присъединяват и Диноботите, чието име точно подсказва какъв вид могат да приемат.

Историята: Заради непрекъснатите битки между Автоботи и Десептикони са загинали много невинни хора и това кара световните сили да вземат мерки. Трансформърите вече не са така желани на Земята, защото носят кръв и разруха. Те са преследвани и залавяни, като всеки, който предостави своята "плячка" на властите, получава стабилна сума. Останали са твърде малко Автоботи, които се крият, за да не бъдат предадени за старо желязо.

1321704

Кейд Йегер - изобретател, едва свързващ двата края - трябва да мисли как да опази сексапилната си дъщеря от купони и разсейване, как да плати образованието ѝ и едновременно с това да измисли и изобрети нещо революционно, което най-после да оправи живота на двама им. Навикът му да събира и човърка всякакви боклуци го отвежда до стар ръждясал камион, който откарва в работилницата си и не след дълго открива, че е "приютил" ранения Оптимус Прайм.

1321711

Такива открития обаче не остават задълго тайна и ЦРУ моментално тръгва по петите на Кейд и всички негови близки. Налага се отново Автоботите да пазят хората. Но от кого? Кой стои зад Десептиконите и кой е Галватрон? Въпросите са много, а и отговорът не е само един.

Впрочем, филмът, режисиран от Майкъл Бей, е с впечатляваща дължина от 165 минути, но това не бива да ви плаши. От качествения екшън, който заглавието предлага, и очакваните от всички фенове на поредицата трансформации на роботите времето се уплътнява достатъчно добре, за да може "Трансформърс: Ера на изтребление" да бъде изгледан на един дъх.

1321705

Разбира се, филмът неслучайно излиза през лятото - това е блокбастър в най-чист вид, който разчита на успеха на предишните заглавия, за да има и тази година зрителски интерес. Така че е силно подходящ за феновете на комерсиалния екшън, фенките на Марк Уолбърг и за всички мъже, които харесват блондинки. Или с други думи - за всички зрители.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 27.06.2014 | 17:39
1 Не знам някак си предната част ме разочарова, но ще го гледам със сигурност.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ