Спа курорт в Япония предлага басейни, пълни с вино

15.11.2016, 09:00

Защото това е Япония и странните неща там са ежедневие

   
 
Спа курорт в Япония предлага басейни, пълни с вино

Япония е необикновена страна и животът там е много по-различен от този, на който ние сме свикнали. Невъобразими за нас неща са напълно нормални и не изненадват никого там. Едно от тези неща е спа курортът Yunessun в град Хаконе. 

Той е една от най-популярните спа дестинации в страната и предлага на посетителите си басейни, изпълнени с най-различни необичайни (за басейн) течности - вино, саке, шоколад, зелен чай, кафе и др. Прекарването на известно време във всяка от тях има различен ефект върху организма. Зеленият чай например действа ползотворно на имунната система и укревна кожата, докато виното премахва лунички и възрастови петна.

1805955

А ако се чудите дали престоят в басейн с вино или саке ще ви напие, отговорът е ДА! Това обаче не трябва да ви притеснява, защото тогава на помощ с отрезвителния си ефект се притича басейнът с кафе. 

Изобщо Yunessun Spa Resort е нещо като Дисниленд за възрастни и всички снимки от там представят много усмихнати и доволни хора (вероятно защото са пияни, но това не го прави по-малко щастливо място). Така че ако планирате пътуване до Страната на изгряващото слънце, в никакъв случай не трябва да пропускате това вълшебно кътче!

1805958

1805954

1805959

1805957

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ