Сексапилна китайска влогърка се оказа 58-годишна жена

05.08.2019, 09:00

Когато филтърът се бъгне...

   
 
Сексапилна китайска влогърка се оказа 58-годишна жена

Съвременните китайки са известни с това, че са способни да се преобразяват до неузнаваемост. Изгледали сме десетки видеа, в които млади момичета показват как чрез грим и тиксо оформят скулите си и дори променят носовете си с нещо подобно на пластилин.

Но дамата, която ще ви покажем сега надминава всички граници на въобразимото. Става дума за китайската влогърка "Your Highness Qiao Biluo", която е използвала филтър на лицето си, за да изглежда като по-млада жена, въпреки че всъщност е на 58 години.

2174134

Китайката имала 130 000 последователи в платформата DouYu, но някои от тях искали да научат повече за нея. Tя имала намерение да се срещне с феновете си срещу сумата от 100 000 юана (14 500 долара).

Феновете й започнали да правят дарения.

2174132

По време на последния стрийм на влогърката, филтърът, покриващ лицето й изчезнал и ситуацията станала доста неловка. Много от нейните последователи, особено мъжете, са спрели да я следват и са изтеглили даренията си.

2174133

Мнозина смятат, че това е маркетингов трик и тя го е направила умишлено, за да увеличи гледаемостта. Qiaobiluo действително призна, че това е трик за увеличаване на трафика. След инцидента влогърката получава търговска оферта от бюти филтър и приложение за промяна на гласа.

Но платформата я баннала трайно, след признанията.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ