Рок звезди, които здраво се почупват на сцената 2

20.01.2020, 09:00

Ужас!

   
 
Рок звезди, които здраво се почупват на сцената

Едва ли има рок музикант, който да не се е пребивал на сцената. Тук ще ти припомним най-емблематичните претрепвания на някои от най-емблематичните имена в музикалната индустрия.

Честър Бенингтън

През 2007 г., на концерт в Мелбърн, Честър решава да извърши емблематичния си скок със завъртане. Но за съжаление се удря на стълбите и пада на китката си. Когато болката става непоносима, музикантът моли помощ, след ккоето, зад кулисите му правят 5 шева.

Сид Уилсън

Диджеят на Slipknot се развихря а концерт в Сиатъл до такава степен, че пада от декорите и чупи и двата си крака. Групата обаче не отменя турнето, а той свири от инвалидна количка.

 

 

Джак Уайт

През 2008 г. на фестивала в Бонару в Манчестър Джак се спъва и пада на гърба си. Той се ранява доста жестоко, но това не му попречва да свири и от легнало положение.

Дейв Грол

На 13 юни 2015 г., на концерт в Гьотеборг, Дейв иска да покаже предните редици няколко рифа и в крайна сметка пада във фен зоната и си счупи крака. Той бива изведен от сцената, след което се връща под аплодисментите на феновете.

 

 

Кърт Кобейн

По време на концерт в Далас той се гмурва в тълпата, но озверялата публика започва да го притиска. Тогава охранител се притичва на помощ, но след това се оказва, че Кърт трябва някакси да се измъкне и от него.

"Направих вдлъбнатина в монитора, който принадлежеше на охраната и това не му хареса. Следващите пет песни той крачеше напред-назад и ме сръга в ребрата. Скочих в тълпата с китара. Той се престори, че ме спасява от пощурялата публика, но всъщност ме сграбчи за косата и ме удари няколко пъти. Отвърнах му като го ударих с китарата. Той започна да кърви и продължи да ме бие." - разказва музикантът.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ