Разтърсващи кадри от конкурса European Wildlife Photographer Of The Year 2020  20 Виж всички снимки

27.10.2020, 17:00

Невероятна природа!

   
 
<p><span>Повече от 19 000 снимки от 38 държави бяха представени на тазгодишния конкурс, проведен от Германското дружество за фотография на природата. Победителите в престижния конкурс "Европейски фотограф на дивата природа на годината" бяха наградени в четвъртък, 22 октомври, на първата ви</span>ртуална церемония. Това са нашите любими попадения!</p>

Повече от 19 000 снимки от 38 държави бяха представени на тазгодишния конкурс, проведен от Германското дружество за фотография на природата. Победителите в престижния конкурс "Европейски фотограф на дивата природа на годината" бяха наградени в четвъртък, 22 октомври, на първата виртуална церемония. Това са нашите любими попадения!

Повече от 19 000 снимки от 38 държави бяха представени на тазгодишния конкурс, проведен от Германското дружество за фотография на природата (GDT). Победителите в престижния конкурс "Европейски фотограф на дивата природа на годината" бяха наградени в четвъртък, 22 октомври, на първата виртуална церемония. Това са нашите любими попадения!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ