Подбрани смешки на легендата Джим Кери 9

17.01.2017, 10:30

Днес актьорът празнува рожден ден

   
 
Подбрани смешки на легендата Джим Кери

Джим Кери е универсално обичан по целия свят. Малки и големи, богати и бедни, черни и бели, известни знаменитости и обикновени хора - няма значение, всички харесват Джим Кери, просто защото той е върхът!

Максимално енергичният му и понякога дори прекален стил е гаранция за истеричен смях от публиката и успех на филма, в който участва. Сред най-запомнящите му комедийни изпълнения са тези в "Ace Ventura", "The Mask", "Dumb and Dumber" и "Bruce Almighty", а успешни филми като "Man on the Moon" и "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" доказват, че е достатъчно солиден актьор, за да се справи и в по-сериозни и драматични роли. 

Днес Джим Кери навършва 55 години и ние му пожелаваме много здраве и безкрайни творчески идеи, с които да ни радва още дълги години. Сега по повод празника му ще ви представим любимите ни комедийни моменти с негово участие. Филмите му ги е гледал всеки, затова наблягаме на монолозите, както и скечовете му в шоуто "Saturday Night Live", защото когато е на живо, Кери е истински БОГ. Убедете се:

***

***

***

***

***

***

***

***

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ