Пичът с нискобюджетния косплей е по-гениален отвсякога!  18 Виж всички снимки

04.06.2020, 17:00

Тоя човек е чисто луд!

   
 
<p>При всеки нов изблик на гениалност от страна на <span><a href="https://www.instagram.com/lowcost_cosplay/?hl=en" target="_blank"><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Anucha</span> “<span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Cha</span>” <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Saengchart</span></a>, ние оставаме с все по-увиснали ченета. От къде го вади това въображение не е ясно. Но в опита си на направи <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">косплей</span> с малко средства, пичът създава неповториминеща!</span></p>

При всеки нов изблик на гениалност от страна на Anucha “Cha” Saengchart, ние оставаме с все по-увиснали ченета. От къде го вади това въображение не е ясно. Но в опита си на направи косплей с малко средства, пичът създава неповториминеща!

При всеки нов изблик на гениалност от страна на Anucha "Cha” Saengchart, ние оставаме с все по-увиснали ченета. От къде го вади това въображение не е ясно. Но в опита си на направи косплей с малко средства, пичът създава неповторими неща!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ