Най-странните професии

10.02.2017, 20:00

А ти се оплакваш от твоята?

   
 
Най-странните професии

В днешно време хората плащат за абсолютно всичко, така че изобщо не се учудвай. Ако обмисляш да смениш работата си те съветваме да се замислиш за тези, които ще ти предложим тук. Не гарантираме, че ще ходиш с желание на работа, но поне няма да ти е скучно.

Помирисвач на подмишници

1857423

Професионалисти от козметичната индустрия в Германия помирисват подмишниците на хората, за да тестват дали ароматът на определен дезодорант ухае върху кожата.

Дегустатор на кучешка и котешка храна

Англичанинът Саймън Елисън си изкарва прехраната именно с тази професия. Ако някоя консерва не му хареса, въобще не се появява на пазара.

Инспектор по зарчетата

Всяка драскотина или пукнатина на зарчето може да доведе до нечестно развитие на играта. Затова съществува професионалист, който следи за всеки дефект.

Професионален свирач с уста

Това звучи малко мръсно, но далеч не е така. Стив Хърбст печели пари всеки път, когато засвири и често участва в телевизионни изяви и предавания.

Професионален поспаланко

Човек, на когото му плащат, за да спи. Изследователи често наемат такива "професионалисти”, за да участват в изследвания и опити.

Чистач на повръщано в увеселителен парк

1857424

Все някой трябва да чисти поразиите, оставени след обиколката на увеселителното влакче.

Водолаз, който събира голф топки

След като играчите ги запращат надалеч и не си правят труда да ги събират, се намира професионалист, който да го прави

И колкото и странни да вис е струват тези, не забравяйте, че в Япония съществуват професии като набутвач в метрото, водолаз, който доставя птици в подводен хотел, фалшив сватбен гост, на когото плащате 200 долара, за да дойде на сватбата ви, ако нямате приятели, както и професионална шаферка.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ