Най-неприятните хора в офиса

28.02.2015, 10:59

Лоши хора, лоши, лоши хора

   
 
Най-неприятните хора в офиса

Ако работите в офис, най-вероятно мразите хората. Всички хора. А ако не ги мразите, най-вероятно сте от онези, заради които останалите ви колеги мразят хората. Ето за кои типове офисни скапаняци искаме да ви разкажем днес.

Колегата, който вместо да отговори на мейла, идва лично

Вие сте му пуснали бърз мейл, на който ви трябва отговор Да или Не, а той идва да обсъдите подробностите и "отново да си изговорите" нещата. Да, но всъщност иска да си поговорите, защото му е скучно, има нужда да сподели какво му се е случвало. След около 15 минути си тръгва, а вие осъзнавате, че все пак не ви е отговорил на въпроса, който сте задали в имейла.

Нарушаващият обедната почивка

Хората, които мразят офиса, обожават обедната си почивка, защото могат да се махнат от омразните си колеги и малко да се разсеят. Винаги обаче се намира някой, който да дойде с теб, въпреки че не искаш, и да ти провали почивката с глупавото си дърдорене.

Крещящият по телефона

Всички имаме работа, на всекиго му се налага да говори по телефона, но все ще се намери някой колега, чийто изнесен глас се носи из цялата стая. Всички сте принудени да го слушате. И то дълго време.

Колегата, който идва, въпреки всички знаци, че сте заети

Вглъбили сте се пред компютъра, челото ви е сбърчено, в слушалките ви дъни музика, вратата на стаята ви е затворена, но въпреки това колегата нахълтва, усмихва се и въпреки че го гледате разсеяно, защото имате работа, той идва при вас и започва нещо да ви говори... и така вие сте принудени да си свалите слушалките и да го помолите да повтори.

Колегата, който си работи от вкъщи

Има ли нещо по-скапано от това някой да работи от вкъщи? Всички знаем как става - поглеждаш през някакво време компютъра, а през останалите часове си гледаш сериали, мачове, готвиш си, може и секс да правиш. Никой не харесва колегите си, които работят от вкъщи.

Всеки, който е по-високо в йерархията

Всички, които са по-ниско в работната стълбица от вас, са тъпаци. Вие сте по-умни от тях и те го знаят. За сметка на това пък всички, които са над вас, също са тъпаци. И сте убедени, че го знаят, но се правят, че не го забелязват.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ