Най-нелепите случаи на смърт в човешката история

10.12.2019, 17:00

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно...

   
 
Най-нелепите случаи на смърт в човешката история

Има хора, чиято смърт е толкова нелепа, че не е ясно дали да плачем или да се смеем.

Веднъж мъж, спорещ с приятелката си, решил да погълне рибка от аквариума. Когато пристигнала спасителната служба, той вече бил доста посинял и с опашка от риба, стърчаща от устата му. Рибата умряла и той също.

Безработен жител на Виена след напиване не успял да се прибере през вратата (изгуби ключовете си), затова решил да се покатери през прозореца. Апартаментът не е на първия етаж. Той се качил в къщата през прозореца на кухнята и се заклещил. Не можел да излезе и в крайна сметка заспал с глава в мивката. Уви, той случайно врътнал кранчето на горещата вода и на следващата сутрин той бил намерен да стърчи през прозореца и с полураздрана глава.

2200346

Една енергична пенсионерка решила да почисти своите тенис обувки с бензин и свещи. Романтиката не сработила: огънят на една свещ запалил обувките, които по това време били на краката на старата жена. В резултат на това тя починала, неспособна да понесе адската болка от изгарянията.

Веднъж в Сао Пауло (Бразилия) градът останал без ток. Полицията влязла в апартамента на предполагаемия виновник за това събитие и го намерила мъртъв с тридесет сантиметров дилдо в ануса. Скоростта на устройството се забавила и той го включил в електрически контакт, след което умрял от токов удар. И оставил всички без светлина.

Двама американски студенти празнували дипломирането си и решили да се пуснат по мръсен улук за пране, вграден в стената. Но ето лошият късмет: улукът не бил за спално бельо, а за боклук, така че първият ездач стигнал до финала под формата на брикет.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ