Най-малоумните изказвания на знаменитости

10.04.2022, 18:00

То бива, бива простотия, ама това е нечовешко...

   
 
Най-малоумните изказвания на знаменитости

Нормално е понякога да ръсим простотии. Но освен нас, обикновените хора, това се случва и на знаменитостите. а в техния случай трябва много да внимаваш какво говориш...

Преди време Кейти Пери попита дали математиката и науката имат нещо общо. Да, потресаващо! Не сме си и помисляли обаче, че може да има още по-идиотски изказвания от страна на известни личности!

Карл Еверет

"Бог създаде слънцето, звездите, небето и земята, а след това направи Адам и Ева. Библията не казва нищо за динозаврите. Не можете да кажете, че е имало динозаври, след като никога не сте ги виждали. Някой всъщност е виждал Адам и Ева да ядат ябълки. Никой никога не е виждал тиранозавър рекс. "

Канйе Уест

"Всъщност не обичам да мисля. Мисля, че хората мислят, че обичам да мисля много. А аз не го правя. Изобщо не обичам да мисля."

Бритни Спиърс

"Никога не съм искала да отида в Япония. Просто защото не обичам да ям риба. И знам, че тя е много популярна там в Африка."

Парис Хилтън

"Не, не, не съм ходила в Англия, бях в Лондон."

Джейдън Смит

"Ако всички в света отпаднат от училище, ще имаме много по-интелигентно общество."

Брук Шийлдс

"Тютюнопушенето убива. Ако бъдеш убит, изгубил си важна част от живота си."

Арнолд Шварценегер

На въпрос дали подкрепя гей брака, Арнолд отговаря: "Не, мисля, че гей браковете са нещо, което трябва да има между мъж и жена."

Силвестър Сталоун

"Единственият щастлив артист е мъртвият артист, защото едва тогава не можеш да се промениш. След като умра, вероятно ще се върна като четка за рисуване."

Джордж Гобел

"Ако не беше електричеството, всички щяхме да гледаме телевизия на свещи."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ