Красивата страна на Ирак, показана в изумително фотографии  16 Виж всички снимки

20.01.2020, 13:00

Неочаквано!

   
 
<p>Откакто се помним Ирак винаги се е свързвал с война. Може би името на държавата се е превърнало в синоним на тази дума. Но фотографът <a href="https://www.youtube.com/watch?v=w5K-Bv4oGIU" target="_blank"><span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Джейкъб</span></span> <span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Лаукаитис</span></span></a> решава да посети северната част на Ирак и остава изумен. Там той среща едни от най-дружелюбните хора и се убеждава, че там е много по-хубаво от това, което ни показват по новините.</p>

Откакто се помним Ирак винаги се е свързвал с война. Може би името на държавата се е превърнало в синоним на тази дума. Но фотографът Джейкъб Лаукаитис решава да посети северната част на Ирак и остава изумен. Там той среща едни от най-дружелюбните хора и се убеждава, че там е много по-хубаво от това, което ни показват по новините.

Откакто се помним Ирак винаги се е свързвал с война. Може би името на държавата се е превърнало в синоним на тази дума. Но фотографът Джейкъб Лаукаитис решава да посети северната част на Ирак и остава изумен. Там той среща едни от най-дружелюбните хора и се убеждава, че там е много по-хубаво от това, което ни показват по новините.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ