Коледно намаление на билетите за концерта на украинската рок банда ОКЕАН ЕЛЬЗИ

19.12.2016, 13:30

Легендарната група ще излезе за първи път пред българска публика на 23 декември

   
 
Коледно намаление на билетите за концерта на украинската рок банда ОКЕАН ЕЛЬЗИ

Българските фенове на легендарната украинска рок банда ОКЕАН ЕЛЬЗИ вече могат да закупят билети с коледно намаление за нейния първи концерт в България. Припомняме, че групата, която събира десетки хиляди фенове на своите концерти в Украйна, ще излезе пред българска публика на 23 декември, в Зала 3 на Националния дворец на културата. Коледните цени за билетите започват от 39 лв. за правостоящи, 55 лв. за седящи места и 79 лв. за билети от категория golden circle. Коледното намаление на цените важи при закупуване на четири или повече билета, както и на групови билети от по четири или повече бройки.

Шоуто в София ще бъде част от световното турне на ОКЕАН ЕЛЬЗИ в подкрепа на деветия студиен албум на групата "Без меж”. То ще продължи и през следващата година с концерти в Австралия, Германия, Канада, САЩ и други страни. Първата изява на бандата в България вече е привлякла вниманието на украинската общност у нас, както и на много български фенове на бандата. Билети за концерта в София могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim и Ticketlogic.

Групата и нейният фронтмен Святослав Вакарчук са със статут на легенди в Украйна и събират десетки хиляди фенове на своите концерти. ОКЕАН ЕЛЬЗИ държи и рекорда за най-голям концерт в страната със своето шоу през юни 2014 г. на Олимпийския стадион в Киев, по случай нейната 20-годишнина, когато събира над 75 000 души.

Бандата е известна със своите вдъхновяващи сценични изяви и мелодични хитове като "На небі", "Така як ти", "Не твоя війна", "Не йди" и много други. Тя има фенове в цяла Източна Европа, както и в САЩ, Австралия, Канада, Германия, Швеция, Испания, Индия, Израел, Афганистан и много други страни.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ