Ето как великите пророци са предсказали 2020 година!

18.10.2020, 10:00

Чак е плашещо!

   
 
Ето как великите пророци са предсказали 2020 година!

В хороскопите 2020 година може и да е била спрягана за много успешна и жизнерадостна, но действителността се оказа друга. Напоследък започна да се говори, че пагубната за човечеството година отдавна е била предсказана от едни от най-известните пророци в света, включително и Ванга.

Нека видим какво са казали за злокобната 2020 г.!

Нострадамус

Той казва, че през 2020 г. хората ще се грижат по-малко за парите и повече за здравето на близките си. Той също така прогнозира масирани пожари, които също се оказаха верни. През изминалата година Сибир, Бразилия, Австралия и Калифорния избухнаха в пламъци.

Павел Глоба

Глоба казва още през 2016 г., че 2020 г. ще бъде повратна точка в историята. Ще бъдат поставени нови тенденции за 20 години напред. Това ще бъде напълно неочаквана политика. Хората практически от нищото ще достигат до високи позиции, ще инвестират в наука и пробивни технологии. Камък върху камък няма да остане от света, който сега познаваме.

Ванга

Тя говори за икономическия спад и разпространението на опасна болест. Тя вярвала, че това ще бъде модификация на чумата и казва, че "короната ще бъде над всички нас!" Тя споменава, че за една година могат да починат до два милиона. Ванга говори и за петте двойки, а именно 22.02.2020. Но все още предстои 02.02.2022, така че може и да ни чака нещо по-лошо. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ