В тежки времена си проличава кои са истинските идиоти  20 Виж всички снимки

17.03.2020, 13:00

Има ги навсякъде по света!

   
 
<p><span>Покрай истерията с <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">коронавируса</span> си припомнихме нещо много важно - хората са идиоти. Изкупиха тоалетната хартия, <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">презапасиха</span> се с лекарства, боб, лимони и изобщо опразниха рафтовете. И това не се случва само в България.</span></p>

Покрай истерията с коронавируса си припомнихме нещо много важно - хората са идиоти. Изкупиха тоалетната хартия, презапасиха се с лекарства, боб, лимони и изобщо опразниха рафтовете. И това не се случва само в България.

Покрай истерията с коронавируса си припомнихме нещо много важно - хората са идиоти. Изкупиха тоалетната хартия, презапасиха се с лекарства, боб, лимони и изобщо опразниха рафтовете. И това не се случва само в България.

Моля те не бъди като тези хора. Толкова тоалетна хартия не ти трябва. Можеш да изкараш и без никаква, стига да имаш течаща вода вкъщи. Лекарствата са за всички. Ти може и да си се презапасил, но да не ти потрябват в следващите месеци, докато за някой болен са наложителни.

Стой си вкъщи и не бъди като тези идиоти!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ