Брутални цитати: Джереми Кларксън за любовта и ненавистта към колите и хората

11.04.2018, 18:00

Честит рожден ден, Кларсън!

   
 
Брутални цитати: Джереми Кларксън за любовта и ненавистта към колите и хората

Джереми  Кларксън е британски телевизионен водещ, журналист, писател и автомобилен специалист. Вие най-вече го познавате като водещ в предаването "Top Gear". Пише също така статии за седмичниците "The Sunday Times" и "The Sun".

Кларксън е известен не само със завидните си познания за автомобилите, но и с невероятно саркастичното си чувство за хумор. Днес ви подбрахме някои от най-добрите му изказвания. Ето кои са те. 

"Веднъж отварям някакъв вестник и гледам писмо от читател: "Скъпа редакция! Веднъж, когато пътувах с колелото си за работа на един завой ме засече червено Ferrari, а от прозореца се показа Джереми Кларксън, който ми кресна: "Купи си кола!" и отпраши с мръсна газ." Всичко това е лъжа! Всъщност му креснах: "Купи си кола, тревояден боклук такъв!".

"В Италия има само едно ограничение за скоростта на автомобилите - тяхната максимална скорост."

"За съжаление, дрехите ме интересуват само ако в тях има сексапилна жена!"

1684231

"Повечето от американските коли са прекалено неприветливи, прекалено скъпи и прекалено уродливи, за да ги купуват други освен американците."

"Когато в Италия приемат закон, който не отърва на италианците, те не правят митинги и не излизат на протести - просто го игнорират. Полицаите, като съвестни италианци и пръста не си мърдат да проследят дали законът се спазва."

"Колкото повече време минава, толкова по-трудно е да се обадиш на човек, който не си чувал отдавна. Ако ви се обади приятел, с който не сте се чували 5 години - има две причини. Или е останала без работа, или се развежда."

"Неотдавна от BBC ми казаха, че ако се изкажа още веднъж неполиткоректно или напсувам някой от екипа, веднага ще ме уволнят. Дори Бог навярно не може да живее под такова напрежение!"

"Америка е страна с 250 милиона задници, които сами са си забранили да се наричат "задници"."

"Основната задача на съвременната музика е да изкара извън нерви всички родители."

"Не понасям мъже и коли, които ми напомнят за Брежнев."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ