Екатерина Лисина - най-високият модел в света

18.12.2020, 10:15

Ехеее!

   
 
Екатерина Лисина - най-високият модел в света

Tik-Tok бързо превзе света. И сега всеки е свободен да покаже оригинален танц, забавен скеч или глуповато меме. Но колкото и звезди да има, Екатерина Лисина хвърля сянка върху всички тях. Това е така, защото тя е най-високият модел в света с височина 2 метра 5 сантиметра, притежател на два рекорда на Гинес и награден баскетболист. Ето няколко факта за нея.

2265528

По време на кариерата си тя успява да играе като център за ЦСКА Москва, Динамо Курск и други отбори от различни нива. Лисина е и бронзов медалист от Олимпийските игри в руския национален отбор. Тя също е сребърен медалист на Световното първенство през 2006 г. в Бразилия и златен медалист на Европейското първенство в Италия през 2007 г.

Повече от половината от тялото на модела се състои от крака - дължината им е 133 сантиметра. В моделния бизнес това е много добре дошло.

През 2017 г. Лисина подава две заявления в Книгата на рекордите на Гинес, за да получи титлата на най-високия модел и притежател на най-дългите крака в света. И двете кандидатури са одобрени. Тя остава най-високият модел и до днес, но рекордът за дължина на крака е счупен през 2020 г. от американката Мейси Кърин. Краката на 17-годишното момиче са с един сантиметър по-дълги от тези на Лисина.

2265529

Моделката има 284 хиляди последователи в Instagram и 4,5 милиона в Tik-Tok. И в двете социални мрежи тя публикува хумористични видеа, в Instagram те се разводняват със снимки. Нейните тик-токове получават милиони гледания. Най-голям брой гледания на видеоклип е 97,4 милиона.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ