Брутално яки бръснарници

25.05.2018, 09:00

Ако сте наоколо, дайте им шанс

   
 
Брутално яки бръснарници

DOC GUTHRIE’S BARBER SHOP (Шанхай, Китай)

Мотото на това местенце е просто: довлачи се, поговори глупости с персонала, удари едно уиски и продължи с нощния си живот. Вътре не се размотават. Отбий се за "едно бързо" преди да се отправиш към някое от известните местенца в околността като Sushi O, Malabar или Enoterra. Но подобно на всички по-хубави местенца, и тук не забравяйте да си направите резервация преди да ви разкрасят. 

2061951

BARBER (Амстердам, Холандия)

Екипът на BARBER не само предлага подстрижки, те предлагат истинска грижа. Персоналът вярват, че всеки мъж трябва да отделя време за себе си. Също така са убедени, че луксът се крие в една класическа комбинация от подстрижка и бръснене. Можете да прекарате час с тях или пък само 10 минути. Може да похарчите цялото си състояние вътре или пък последните си петачета. Тези професионалисти имат специално отношение към всеки отделен клиент. 

2061952

LUDLOW BLUNT (Бруклин, Ню Йорк)

Това място е съчетание между салон и бръснарница. Работещите вътре съчетават традиционното бръснарско отношение със съвременни техники, което прави локацията толкова предпочитана от мнозина брадати мъже. Независимо дали сте там за бързо оформяне или пък за някоя друга глезотия, това е вашето място.

2061948

THE DIRTY RAZOR BARBER CLUB (Кордоба, Аржентина)

Получавате това, за което си плащате. А в Кордоба, Аржентина плащате за Мръсния бръснач, както са кръстили своята бръснарница тези професионалисти. Последните са известни със своите класически техники, но с поглед върху съвременните модни стилове. Това е мястото, на което ще доверите 16-годишното си лицево окосмление, за което сте се грижили толкова ревностно.  

2061949

GEO F TRUMPER (Лондон, Великобритания)

Досещаме се за какво си мислите, четейки това име, но ви гарантираме, че тези пичове нямат нищо общо с прическата на онзи рижавия в Белия дом. Лондонската бръснарница е локацията, където добре поддържаният мъж винаги се връща, за да видгне нивото на играта си. След всяко завъртане през професионалните му бръснари, винаги ще оставате с впечатлението, че тези хора има още с какво да ви изненадат. 

2061950

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ