смешни снимки

Блогъри решиха да направят социален експеримент в метрото на Ню Йорк. Момиче се преструва, че заспива и се обляга на раменете на хората, а партньорът ѝ заснема физиономиите на хората, на които им е било отнето личното пространство. За експеримента...
Министър-председатели, президенти и прочие - могат да решават съдбите на много хора, но в някои отношения си остават обикновенни хора. Пол Улфовиц  - политически съветник и бивш заместник-министър на отбраната на САЩ (2001-2005 г.) в...
Децата са палави, чудни, прекрасни и измислят всевъзможни щуротии. Не само ги измислят, но ги и правят. Вижте доказателствата, че няколко вилнеят малчугани.
Има хора, които изглеждат обикновени, но ежедневно правят гениални неща. От мизерия, мързел, мания...
Вие може и да не можете да ги гледате вече, защото са скандални, но клиентите на Walmart са ненаситни. Те пазаруват ли пазаруват във се по-абсурдно облекло.
Понякога оставаме напълно безмълвни пред онова, което виждаме, защото нямаме обяснение на тези явления и хора. За пореден път можем само да им се "възхитим" и посмеем.
Отново сме на музейна вълна с тези експонати и съвременното им тълкование. То доказва, че нищо не е променило за 100 години.
Тези снимки са си съвсем прилични, но сме сигурни, че вие ще видите в тях мръснишки елементи. Ние поне ги видяхме и доста се посмяхме.
Често попадаме на снимки, които не могат и не трябва да бъдат обяснени. Могат само да бъдат разгледани. Направете го на собствена отговорност, защото после няма да сте същите.
Ееех, някои хора няма да се научат, че слънцето може да нанесе ужасни щети на човешката кожа. Не се пазят, не се мажат със слънцезащитен крем и на всичкото отгоре позволяват да изгорят в трагични форми.
Тези хора са скарани с всякакво чувство за приличие. Направо са скандални и заради тях се радваме по-малко, че е лято. Едва ли зимата ходят така съблечени. Макар че те не изглеждат като хора, които се съобразяват с каквото и да било.
Селесте Барбър е една обикновена жена, чиито снимки сигурно вече сте виждали. Тя обаче продължава да изненадва с нови пародийни фотоси, осмивайки яко знаменитостите. Вижте ги и открийте разликите!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ