лайфхакове

В животът става всичко. За това и умението да палиш огън със запалка, в която няма газ никога не е излишно.    
Каналът 5-Minute Crafts събра на едно място най-занимателните шпионски лайфхака, с които ще можеш лесно да се добереш до истината. От снемането на отпечатък до създаването на истински тайници.
Батериите са незаменими във всяка ситуация – и в бита, и сред природата, и в работата. Каналът McGear подготви интересна подборка от съвети, които ще направят живота ти много по лесен!
Зимата е прекрасен сезон, ама си става доаста студено на моменти (или за месеци). Каналът 5-Minute Crafts ти събра забележителна подборка от лайфхакове, с които животът ти през студеното време ще стане много по-лесен.
Ако не те слуша много главата може да пробваш някои от тези идеи за "тунинг". Много е възможно с тях да обереш овациите или просто да се превърнеш в абсолютно посмешище. Както се казва – въпрос на личен избор. И все пак, ако решиш наистина да...
Ако ти харесва да си правиш разни работи сам, или да готвиш с алтернативни пособия - тази подборка е за теб. Тези съвети ще ти свършат работа както в домашния бит, така и сред природата. Ето, научи нещо ново и полезно!  
Каналът Coverrise ти събра възможно най-интересните съвети за нестандартната употреба на смартфона. Така ще можеш да ползваш телефона много по-комфортно, по-икономично и по-интересно.
Често става така, че в най-важния момент всичко да отиде по дяволите. Най-често отговорниците са малки неща, които ползваме всеки ден. Редакторите от нанала 5-Minute Crafts са ти подготвили поредната доза хитринки, които ще ти оправят живота и...
Нека си поговорим малко за съвременната мода. Значи може да си нецепен брадат мъжага с много татуси и от всякъде да лъхаш на тестостерон, жените да умират за теб, ама ти идея си нямаш как се прави нищо мъжко. Да си поддържаш брадата и да си бръснеш...
Добре, може и да не си баш скръндза, а да си женен. Или да имаш нелегални спестявания, или ако си по-малък брат ти да ти краде от джобните. Каквото и да е тези хитринки ще ти помогнат много. Каналът Cleverly ти направи подборка от малки...
Днешните ни съвети отново идват от канала 5 Minutes Craft. Днес редакторите са ти подготвили поредната стабилна доза лайфхакове, които ще направят живота ти още по-лесен. Само ти не бъди лесен, че не е много мъжко, да знаеш!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ