лайфхакове

Каналът  5-Minute Crafts събра отново едни от най-страните и необичайни, но доста полезни съвети за всеки ден. С тях наистина обикновените битовизми мога да станат много по-лесни. Не ни благодари.
Днес добрите хоха от канала 5-Minute Crafts ще ти покажат как да не умреш сред природата. И защото предполагаме, че си глезльо и ходиш с кифла – тези неща ще са ти много полезни. Ако пък си планински вълк и си достоен наследник на Беър...
Залепящите се закачалки – незаменими в битовото ежедневие. Каналът Simple Tricks & Hacks намери няколко нестандартни приложения, които ще ти спестят доста нерви и работа. Показваме ти нагледно. Не ни благодари.
Днес каналът 5-Minute Crafts ще ти покаже как да измиеш квартирата за има няма 15 минути. Най-интересното е, че се използват само естествени съставки и няма да ти се налага да се тровиш с гадни препарати. Не ни благодари!
Бъдещето е непредсказуемо и никой не ти гарантира, че утрешният ден няма да ти донесе непревидени разходи за битови стоки. Каналът 5-Minute Crafts са ти приятели и ти събраха 28 полезни дреболии, които ще ти спестях пари в едно видео. Ето за...
Каналът Power Vision ти е подготвил любопитно видео с 10 неща, които можеш да правиш с телефона си освен да чатиш и да изневеряваш. Майтап си правим.  Гледай:
Днес каналът 5-Minute Crafts ще ти покаже любопитни и хитри решения на различни битови проблеми. Живей по-лесно и по-просто с тези съвети – наистина са полезни доста.
Загубил си ключа за катинара и сега мазето или гаража са завинаги забранение за теб. Споко! Каналът MrGear показа 3 лесни начина как да отвориш обикновен стандартен катинар с помоща на подръчни материали. Не ни благодари!
Често гризачите се явяват източници на много проблеми. Каналът Imaginative Guy предлага няколко прости начина как да направиш от подръчни материали изключително ефективни капани за мишки, които са безопасни. 'Щото не си убиец, нали! НАЛИ?!
Умръзна ли ти от 5-минутните клипчета с полезни съвети, които в крайна сметка могат и да не ти свършат работа? Няма страшно: YouTube каналът 5-Minute Crafts се отклони от традицията и ти подготви нещо много по-различно (или поне много...
Да, знаем за какво се сети първо, но сам виждаш, че в заглавието пише "неочквани", така че дръж мръсното си подсъзнание далеч от тази статия. YouTube каналът Prime Technic предложи няколко доста практични и приложения на вазелина в качеството...
Най-добрите лайфхакове, които ще видиш днес!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ