кучета

Казват, че кучетата приличат на стопаните си. Според нас хората се адаптират по своите лаещи любимци. Има случаи обаче, в които човеци и кучета, които не се познават, страшно много си приличат. Вижте примери в настоящата галерия!
Независимо дали сте фенове на кучетата или предпочитате други животни, снимките, които сме подредили в тази галерия, със сигурност ще ви накарат да се усмихнете. Вижте няколко кучета, които нямат търпение да ви поздравят.
Ако се чудите дали е добре да отглеждате куче и бебе в една къща, да знаете, че изобщо няма да сбъркате. Вижте тези снимки и веднага ще се навиете!
Много потребители, които играят Pokémon Go, забелязват, че техните домашни любимци виждат покемоните, които собствениците им гонят. И понеже никой не им вярва, започват да ги снимат. Е, вече е ясно - наистина ги виждат!
Обичаме кучетата, защото са пичове. Те от своя страна обичат да сядат на разни странни места и неща. Често сядат и върху живи същества, а най-добре те да са други кучета. Вижте галерията ни от кучета върху кучета, но не пропускайте и последните две...
Вижте една подборка от снимки, които показват различни животни, разделени от уютния дом и искрено желаещи бързо да се приберат. Съчувстваме им, не го крием.
Макар че кучетата често са принудени да живеят с котки сред някакви си хора, те много повече приличат на едни други животни, а именно - тюлените. Ето и снимков материал за доказателство.
Ако обичате кучета, следващите истории със сигурност ще достигнат душата ви. А ако не сте чак такива фенове на тези животни, също ще усетите изключителния им героизъм. Случките, които ще ви разкажем сега, са чистото доказателство, че кучетата са...
Кучетата, освен че са най-добрите приятели на човека, са същества, които живеят в съвсем различен свят. Да, ние ги разхождаме, отглеждаме, грижим се за тях и се смеем на игрите им, но реално преживяваме всичко единствено и само през нашата си гледна...
Много от породите кучета имат някаква репутация, която често отговаря на реалността, но има случаи, в които е съвсем погрешна. Ето как илюстраторката Лаура Палумбо вижда истинската същност на някои породи.
Нямаме намерение да се караме, нито да поучаваме някого. Кой каквото иска животно, това ще си гледа у дома. Важно е обаче да знаете какви са разликите между котката и кучето, за да не се окажете по някакъв начин изненадани.
Само хората, които имат или са имали домашни любимци, знаят колко искрено се радват те, когато се прибираме от работа или след дълго отсъствие. Щастието им е абсолютно искрено. Вижте как изглежда то в настоящата галерия, пълна с щастливи котки и...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ