котки

Домашните любимци са способни да ни изкарат от кожата ни. Но въпреки това не можем да им се сърдим твърд много. Виж тези косматковци и си помисли добре дали би им се разсърдил, заради деянията им!
Трима изследователи от Орегонския национален университет провеждат интересен експеримент с котки и изясниха, че котките се привързват към хората много повече, отколкото е прието да се смята. Писанковците имат репутация на доволно големи непукисти,...
Индонезийски художник, известен като Tactooncat е популярен със своите илюстрации из всички социални мрежи. Той изобразява стари и нови снимки на котки от Интернет като ги пречупва през призмата на своя собствен стил.
Галина Бугаевская е голям фен на котките. Тя е художничка от Москва, Русия и поставя котешки лица на всичко, за което можеш да си помислиш. Много е забавно, но същевременно е и малко плашещо...
Не ти е безизвестно, че котките отдавна са превзели сърцата ни. За наше щастие онлайн потребители са създали subreddit, в който качват снимки на "нелегално малки котки", а ние нямаме търпение да ти ги покажем!
Котките са очарователни животни, но очевидно не знаят какво е лично пространство. Често не можем да се скрием от тях дори в банята. Те обожават да ни наблюдават докато се къпем или докато ходим до тоалетна. Ето ти и няколко примера.
Още през 2006 г. в Интернет се появи известното меме "Таванска котка", в което котката наблюдава собственика си от дупка в тавана. Оттогава много хора започнаха да наблюдават подобни навици у домашните си любимци.
Котки им кажи... Където и да се намират се държат като господари. Май е време всички да започнем да се подчиняваме!
Не се отачйвай. Това, че е понеделник не означава, че трябва настроението ти да се скапва. Виж тези смешни котки, които няма как да не те накарат да се усмихнеш поне за малко!
Днес отново ще изпитаме зрението ти и то с любимите ни същества на тази планета... след жените, то е ясно! По-долу ще видиш снимка на червена ограда. Но това не е обикновена снимка. Колкото и да не ти се вярва на пръв поглед, на нея има котка. Хайде...
Днес ще оправим настроението ти с няколко изключително забавни котки, които не са много наясно къде точно се намират!
Котките са способни на всичко! Доказваме го за пореден път!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ