изкуство

Някои фотографи чакат с часове, дни и дори месеци, за да уловят точния момент. Точно това прави и фотографът Ники Колмънт, който в продължение на 5 години прави страхотни снимки на диви животни. През цялото това време той успява да спечели доверието...
Браулио Монтейро е очарован от природата, особено от нощното небе! Той обожава да рисува съзвездия, звезди, тъмнина и животни. Именно затова създава колекция, в която по невероятен начин създава всички тези елементи!
11-годишната японка Ноко живее в Амстердам и обича да прави татуировки. Тя практикува хобито си от 6-годишна. Всичко започва, когато баща ѝ, световноизвестният татуист Гакин, ѝ подарява парче силиконова кожа, за да може тя да практикува.
Drone Awards 2021 представиха най-добрите фотографии, направени с дрон в света. Кадрите са феноменални и гарантирано ще ти вземат ума.
CEWE Photo Award 2021 проведе фотографски конкурс на тема "Нашият свят е красив", за да покаже, че нашата планета е пълна с невероятни места.
Ники Колмънт започва да прави макро снимки преди 5 години. През годините той задобрява толкова много, че печели конкурс на National Geographic през 2019 г. В момента Ники е разпродал цялата си макро техника и започва да фотографира дивата природа....
Фотографът Яхав Драйзин работи в областта на рекламата, а в свободното си време от проекти обича да експериментира с предметите около себе си. Наскоро той реализира идеята да съпостави изображения от популярната култура с реални места, хора и...
Тацуя Танака създава миниатюрни диорами, показващи мънички хора, живеещи в големия свят. Този човек е настина гениален и благородно завиждаме на въображението, което струи от него!
Обожаваме храната, няма как да се отрече! И ето, че потребители в Reddit събудиха апетита ни с тези перфектни на вид блюда. Текат ни лигите вече!
фенове сме на всякакви видове и затова те информираме при наличието на нови трендове. И докато татуировките по ръцете и краката са нещо, което всеки е виждал и то многократно, то днес ще те запознаем с нещо доста необичайно. Из...
Всяка година Националното общество в Аудубон, американска организация с нестопанска цел, посветена на опазването на птиците и опазването на околната среда, е домакин на наградите за фотография в Аудубон. Ето ги и победителите за 2021 година.
Артист на име Самюъл изживява мечтата на всяко дете, а на немалко възрастни. На всеки от нас му се е искало да прекара поне един ден с любимия си анимационен герой. Ето и ситуацията нагледно!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ