изкуство

23-тото издание на списание AAP демонстрира силата, красотата и талантите на жените по целия свят. Фотографите, избрани за това издание "изказват" мощен почит към жените, чрез своите разнообразни и необикновени техники на заснемане.
Не е лесно да създадеш перфектния косплей костюм. Косплеърите отделят за това много финансови средства, време и труд. И дори първите им опити да не са от най-впечатляващите, с времето те развиват уменията си и създават истински шедьоври.
Петър Чаквари прекарва 2 години в създаването на проект, наречен "Tiny Wasteland". Поредицата включва миниатюрни фигури, поставени до предмети от ежедневието, създавайки илюзията за микроскопични светове.
Артистът Хазал Ялим ма ярки спомени от филма "Нощ в музея", в който става свидетел на неандерталец, който слуша музика от своя iPod. Тогава се ражда идеята да пресъздаде известните произведения на изкуството, като добави към тях елементи от...
Лера Кирякова е руски художник, който е известен с анимираните портрети на различни известни личности. Чрез рисунките, които са създадени на ръка тя прави превръща знаменитостите в симпатични анимационни герои!
Уличният художник Джейми Пол Сканлън е известен реалистичните фигури, които рисува по обществени места, които са вдъхновени от филми и игри. Откривайки отдавна изгубената си любов към изкуството през 2009 г., той рисува няколко произведения,...
Скулпторът Марк Дженкинс достигна ново ниво в подлудяването на хората. Иска ни се да бяхме видели реакциите им... *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
Артистът и разказвач Кристоф Ниман използва всекидневни предмети и ги превръща в забавни илюстрации, благодарение на богатото си въображение. Рисунките са доста идейни, насалдете им се!
Няма нищо лошо в натюрморите и пеизажите, разбира се, но именно картините с голи жени най-силно задяват естетичекия ни порив. "Полегнало голо тяло" Творец: Амедео Модиляни Период: Експресионизъм Създаване: 1917 година Цена: 170...
Най-сигурната формула за успех определено е практиката. Тези артисти се подложиха на предизвикателството "Draw this again" ("Нарисувай го отново") и показаха какъв невероятен прогрес са постигнали през годините.
Петър Чаквари прекара повече от 5 години в създаването на този проект, наречен "Tiny Wasteland". Серията включва миниатюрни фигури, поставени до предмети от всекидневието, създавайки илюзията за микроскопични светове.
Татуистът Мо Ганджи създава рисунки само с една линия. Мо е роден в Иран, но след това се мести в Берлин и започва да твори. Той може безпроблемно да изобрази кит, вълна или граната и какво ли още не.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ