Топ 5 мрежови игри в реално време за iPhone

Тази седмица около Apple се вдигна толкова много шум. Компанията представи най-новия си телефон - iPhone 4S във вторник, а само ден по-късно един от нейните основатели - Стив Джобс почина след дълга битка с рака. За да почетем отново великия Стив Джобс, а и за да отбележим по малко по-положителен начин появата на новия iPhone, сме изготвили списък с петте най-добри игри, които можете да играете в мрежа и то в реално време на собствения си iPhone.

AppStore-а на компания прелива от приложения за мрежова игра, в които всеки един от участниците спокойно изчаква реда си и го изиграва, когато му е удобно и така до безкрай. Походовите игри определено не крият кой знае каква тръпка, макар да представляват сериозно предизвикателство към логическото мислене на всеки геймър.

За тези от вас обаче, които няма желание да чакат цяла вечност, за да разберат печелят или не, сме обърнали внимание именно на тези игри, в които всеки има равен старт, играят се от всички участници едновременно и изходът е ясен веднага, след като вие сте приключил играта.

Все пак едва ли има нещо по-сладко от това да видите поражението в лицето на опонента си веднага, след като сте го размазали в мрежа.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ