Часовникът - мъжкото бижу

22.08.2016, 09:45

Какъв часовник да си купим

   
 
Часовникът - мъжкото бижу

В тази статия със сигурност няма да ви кажем какъв сте според това какъв часовник носите. Искаме да ви запознаем с новостите при часовниците през 2016.
Какво носите на китката си не се влияе от сезоните, както дрехите. Но това не означава, че мъжките часовници не се движат в крак с модата. 

1766752 

Топ тенденция за 2016 при часовниците е персонализирането. До сега, персонализиране на часовника означаваше, че вашето име ще бъде гравирано върху него. През 2016 обаче производителите достигнаха много по-лично до клиента. Редица брандове предлагат да изберете всички детайли във вашия часовник като цвят, цифри, стрелки и прочие.

1766756

Тенденцията за часовници големи, колкото водомер, за щастие отмина. За часовниците от тази година са характерни класическият циферблат с традиционните палки и тънка кожена каишка. 

1766762
Последният хит при часовниците от 2016 е увеличената дигитализация. Ние обаче ви съветваме да се отдалечите от образа на Джеймс Бонд и ако ще инвестирате в скъпо бижу за ръка, да заложите на класиката. Подберете модел, който да отброявява щастливите ви моменти, а защо не в бъдеще и да го завещаете на сина си. Защото часовникът не е модна глезотия, а верен спътник.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ