Съвети за готвещите мъже

17.07.2016, 15:58

Готвенето изобщо не е женска работа

   
 
Съвети за готвещите мъже

Много риалити програми напоследък доказаха на всички, че готвенето изобщо не е женска работа. Ние обаче искаме да се фокусираме на положителните страни за самия мъж от умението а готви. А те не са малко и не са за подценяване.

Готвещият мъж е независим

Ако умеете да готвите, няма да чакате майка си или жена си да ви направят любимото ястие. Няма да се налага да молите никой. Ще си го приготвите сам и ако искате, ще си го изядете сам.

Готвещият мъж е силен и здрав

Когато спазвате някакъв режим на хранене, за да сте във форма, все жена ви ще направи някоя баница и ще ви развали диетата. Когато си готвите сам, ще готвите каквото искате, ще си подбирате само здравословно меню и няма никой да ви проваля режима.

Готвещият мъж е грижовен

Ще можете да готвите и за семейството си, ако искате, разбира се. Така ще прекарвате повече време с тях, а това е най-хубаво прекараното време.

Готвещият мъж печели дамите

Знаете ли колко много жените харесват мъже, които могат да готвят. Много. Без проблеми ще сваляте мадами с кулинарните си умения.

Готвещият мъж пести

Да готвиш вкъщи може да е много забавно и със сигурност е много по-евтино от това да се храниш навън. Така че, освен всички други позитивни страни на това да умеете да готвите, ще спестите и пари.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ