Реставрация на мутрата

19.09.2016, 20:15

Какво да правите при синина под окото, смучка, драскотина и още важни неща

   
 
Реставрация на мутрата

Идват празници, големи запои и прочие, и прочие. Знаете как е, травмите са неизбежна част от живота на всеки ерген. Ето как да се върнете в понеделник прилични на работа.

СИНИНА

1779469

Лед - дръжте продължително време. Колкото повече, толкова повече. От тоалетката на вашата дама вземете лепкавата гадост наречена "дютен... нещо си", но не бързайте да я нанасяте. Иначе ще приличате не само на пребит мъж, но и на пич изцапан с женски грим. Смесете женският "дютен... нещо си" с крем за ръце в съотношение 50/50.

СЛЪНЧЕВО ИЗГАРЯНЕ

1779468

Има само две неща, които наистина вършат работа. Кисело мляко и аспирин. Тайната е да натрошите малко аспирин в киселото мляко и тогава да се намажете.

СМУЧКА

1779466

Първо - лед, после - суров картоф. Идеална народна рецепта, която действа 100%.

ДРАСКОТИНА

1779470

Промийте с кислородна вода и спирт. После измислете име на котката, която ви е одраскала, когато сте отишли да я нахраните.

МАСТИЛО ЗА СВАЛЯНЕ НА ОТПЕЧАТЪЦИ

1779467

Както казва един приятел, много трудно се измива, а в офиса изобщо не гледат с добро око. Спиртът не помага, сапунът също. За това ацетон (стоп! Не промишлен, без пръсти ще останете). Направете пореден набег срещу козметиката на приятелките си и вземете тубичката, с която сваля лака от ноктите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ